Lekker eten

Dat is wat je van ons mag verwachten.

Kwaliteit, natuurlijke en duurzame processen zijn de belangrijkste motivator voor onze producten. Hoogstaande recepten van Peter Lute en zijn keukenbrigade vormen de basis. Wij houden daarbij rekening met eigentijdse trends.

 Wij houden vast aan ons 3V model:

1) Vegetarisch

Het mag af en toe best wel iets minder. Al is het maar om de belasting op de natuur te verlagen. Wij maken daarom gevarieerd voedsel, dat lekker en voedzaam is. Zonder dat je er specifiek mee bezig bent.

2) Vegan-style

Vegan is niet alleen een statement, stroming of hip, maar juist een inspiratiebron voor ons om anders te verbouwen en lekkerder te koken. Daar zit juist een hele leuke uitdaging.

3) Vlees en vis

Koeien, kippen, wild uit onze bossen en vis uit de wateren. Het heeft allemaal in onze gebieden geleefd en is daar grootgebracht. Zo weten wij altijd waar het vandaan komt.

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik voor 3-gangendiner?

Je bent natuurlijk hartstikke benieuwd wat je allemaal krijgt! Wij laten je dat een week voor levering weten. Waarom? Wij werken alleen maar met seizoensproducten. Wanneer het bekend is wat er van het land komt gaat onze chef-kok Peter Lute aan de slag met het 3-gangenmenu en aanvullende seizoensproducten.

Is het bereiden van de gerechten moeilijk?

Alles is eenvoudig te bereiden, jij hoeft alleen maar je eigen finishing touch toe te voegen.

Wij maken ook een handige instructievideo voor je. Daarin laten wij alles stap voor stap zien en geven we nog extra leuke weetjes.

Wat voor evenementen zijn er?

Wij organiseren speciaal voor onze klanten educatieve familie evenementen. Hier laten wij je zien waar onze producten vandaan komen. Je kunt ze hier zien, voelen en ruiken. Onze boeren, ambachtslieden en keukenbrigade vertellen je alles over de herkomst van de producten en hoe we deze verwerken tot overheerlijke gerechten en producten.
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws