Het Zomermenu

Word ambassadeur en ontvang automatisch zes keer per jaar ons een uniek kant-en-klaar vegetarisch 3-gangendiner gemaakt met onze seizoensproducten. Onze streekproducten worden door chef-kok Peter Lute en zijn keukenbrigade tot bijzondere gerechten bereid. Het menu is uit te breiden met een plus pakket vlees en/of vis.

Ons menu kan je wekelijks bestellen.

Bestel iedere dinsdag voor 17.00 uur dan wordt het donderdag bezorgt.

Ons kant-en-klaar 3-gangendiner,
vanaf € 29,50 p.p. per 2 maanden

  • Uniek diner van Flevolandse seizoensproducten
  • Kant-en-klaar vegetarisch 3-gangendiner met de signatuur van chef-kok Peter Lute
  • Alleen je eigen finishing touch is nodig
  • Ieder seizoen educatieve familie evenementen
  • Toegang tot speciale georganiseerde Flevo’s Weelde workshops

Ons zomermenu (juni/ juli)

Voorgerecht

Heldere bouillon van tomaat met
poivron pepertjes gevuld met
geitenkaas en crème van basilicum

******

Hoofdgerecht

Doperwten tartelette met kruiden uit
eigen kas, saus met miso en daslook

******

Nagerecht

Vlierbloesem, gemarineerde
aardbei met perzikcurd, kaffir lime
en aardbei merengue

******

Toevoeging vlees € 10,- p.p.

PULLED LAMB van de bbq met za’atar
croutons en bloody mary gel

Toevoeging vis € 10,- p.p.

KABELJAUW a la meunière met
zeewier kroepoek

Breid jouw Flevo’s Weelde 3-gangendiner uit met duurzaam
vlees of vis voor slechts € 10,- p.p.

Ons vlees, wild en vis zijn grootgebracht in de polder.

Bestel nu jouw 3-gangendiner!

Wanneer kan ik
Flevo’s Weelde verwachten?

Iedere twee maanden hebben wij een nieuw menu. Onze gerechten staan in het teken van seizoensproducten. Onze menu’s kan je wekelijks bestellen. Bestel dinsdag voor 17.00 uur en dan wordt het donderdag bezorgd. De gerechten zijn 3 dagen gekoeld te bewaren.

Februari - Maart 

April - Mei

Juni - Juli

Augustus - September

Oktober - November

December - Januari

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik voor 3-gangendiner?

Je bent natuurlijk hartstikke benieuwd wat je allemaal krijgt! Wij laten je dat een week voor levering weten. Waarom? Wij werken alleen maar met seizoensproducten. Wanneer het bekend is wat er van het land komt gaat onze chef-kok Peter Lute aan de slag met het 3-gangenmenu en aanvullende seizoensproducten.

Is het bereiden van de gerechten moeilijk?

Alles is eenvoudig te bereiden, jij hoeft alleen maar je eigen finishing touch toe te voegen.

Wij maken ook een handige instructievideo voor je. Daarin laten wij alles stap voor stap zien en geven we nog extra leuke weetjes.

Wat voor evenementen zijn er?

Wij organiseren speciaal voor onze klanten educatieve familie evenementen. Hier laten wij je zien waar onze producten vandaan komen. Je kunt ze hier zien, voelen en ruiken. Onze boeren, ambachtslieden en keukenbrigade vertellen je alles over de herkomst van de producten en hoe we deze verwerken tot overheerlijke gerechten en producten.
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws