Ons diner

Zes keer per jaar jaar ontvang je van ons een uniek kant-en-klaar 3-gangendiner gemaakt met onze seizoensproducten. De streekproducten worden door chef-kok Peter Lute en zijn keukenbrigade tot bijzondere gerechten bereid. De vegetarische gerechten zijn uit te breiden met een plus pakket vlees en/of vis.

Ons menu kan je vanaf heden ook wekelijks bestellen.

Bestel dinsdag voor 17.00 uur dan wordt het donderdag bezorgt.

Ons kant-en-klaar 3-gangendiner,
vanaf € 29,50 p.p. per 2 maanden

  • Uniek diner van Flevolandse seizoensproducten
  • Kant-en-klaar vegetarisch 3-gangendiner met de signatuur van chef-kok Peter Lute
  • Alleen je eigen finishing touch is nodig
  • Ieder seizoen educatieve familie evenementen
  • Toegang tot speciale georganiseerde Flevo’s Weelde workshops

Ons wintermenu (februari en maart)

Voorgerecht

Geroosterde knolselderij – bietentartaar – gepofte quinoa – winterpostelein – piment vinaigrette
******

Hoofdgerecht

Quiche met prei – “Meshanger” kaas
Uit Dronten – witlof in gemberbier – pastinaken crème – rode ui – grove mosterd
******

Nagerecht

Chocoladetaart – bietenmeringue – crumble – gezouten bietenkaramel
 ******

Toevoeging vlees € 10,- p.p.

Polderhoen – eekhoorntjesbrood – beukzwammetjes

Toevoeging vis € 10,- p.p.

Paling in ’t groen met zure sjalotjes

Breid jouw Flevo’s Weelde 3-gangendiner uit met duurzaam
vlees of vis voor slechts € 10,- p.p.

Ons vlees, wild en vis zijn grootgebracht in de polder.

Bestel nu jouw 3-gangendiner!

Wanneer kan ik
Flevo’s Weelde verwachten?

Iedere twee maanden hebben wij een nieuw menu. Onze gerechten staan in het teken van seizoensproducten. Onze menu’s kan je wekelijks bestellen. Bestel dinsdag voor 17.00 uur en dan wordt het donderdag bezorgt. De gerechten zijn 3 dagen gekoeld te bewaren.

Februari - Maart 

April - Mei

Juni - Juli

Augustus - September

Oktober - November

December - Januari

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik voor 3-gangendiner?

Je bent natuurlijk hartstikke benieuwd wat je allemaal krijgt! Wij laten je dat een week voor levering weten. Waarom? Wij werken alleen maar met seizoensproducten. Wanneer het bekend is wat er van het land komt gaat onze chef-kok Peter Lute aan de slag met het 3-gangenmenu en aanvullende seizoensproducten.

Is het bereiden van de gerechten moeilijk?

Alles is eenvoudig te bereiden, jij hoeft alleen maar je eigen finishing touch toe te voegen.

Wij maken ook een handige instructievideo voor je. Daarin laten wij alles stap voor stap zien en geven we nog extra leuke weetjes.

Wat voor evenementen zijn er?

Wij organiseren speciaal voor onze klanten educatieve familie evenementen. Hier laten wij je zien waar onze producten vandaan komen. Je kunt ze hier zien, voelen en ruiken. Onze boeren, ambachtslieden en keukenbrigade vertellen je alles over de herkomst van de producten en hoe we deze verwerken tot overheerlijke gerechten en producten.
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws