De Coöperatie

Flevo’s Weelde is een coöperatieve vereniging
die educatie hoog in het vaandel heeft staan.

Flevo’s Weelde is een coöperatieve vereniging die educatie hoog in het vaandel heeft staan. Zo organiseren we naast evenementen voor consumenten ook trainingen voor onze partners. Denk aan sales-, marketing en ondernemerstrainingen. Dat doen we tweemaal per jaar. Zo ontstaat er gelijk een netwerkgelegenheid om met elkaar in contact te komen.

Daarnaast delen we graag onze kennis over de natuur, verbouwen en verwerken. En het in contact komen met consumenten. Tijdens inspiratiesessies dagen we elkaar uit tot nieuwe gerechten en producten en kunnen gerichter met elkaar verbouwen en produceren. Zo leren we van elkaar en elkaars specialisme. Daardoor komen we samen verder.

Wij zijn ook een inkoopcombinatie.

Wij zijn ook een inkoopcombinatie. Daarom kopen wij altijd eerst in bij onze partners. Wij geven je een beter prijs voor je producten dan de reguliere groothandel en betalen binnen 14 dagen de factuur.

Ben je geïnteresseerd?

We komen graag in contact met de nieuwe generatie ambachtslieden zoals boeren, verwerkers en chefs die graag willen samenwerken en geloven in lokaal ondernemen en de noodzaak zien van seizoensgebonden producten.

Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij onze vereniging, zolang je maar geïnteresseerd bent in samenwerken en leren. Een lidmaatschap kost € 500,- per jaar.

Neem voor meer informatie contact op met Laurens Wognum,
via 06 – 11 37 00 89 of Martijn de Groot via 06- 53 28 92 75.

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik voor 3-gangendiner?

Je bent natuurlijk hartstikke benieuwd wat je allemaal krijgt! Wij laten je dat een week voor levering weten. Waarom? Wij werken alleen maar met seizoensproducten. Wanneer het bekend is wat er van het land komt gaat onze chef-kok Peter Lute aan de slag met het 3-gangenmenu en aanvullende seizoensproducten.

Is het bereiden van de gerechten moeilijk?

Alles is eenvoudig te bereiden, jij hoeft alleen maar je eigen finishing touch toe te voegen.

Wij maken ook een handige instructievideo voor je. Daarin laten wij alles stap voor stap zien en geven we nog extra leuke weetjes.

Wat voor evenementen zijn er?

Wij organiseren speciaal voor onze klanten educatieve familie evenementen. Hier laten wij je zien waar onze producten vandaan komen. Je kunt ze hier zien, voelen en ruiken. Onze boeren, ambachtslieden en keukenbrigade vertellen je alles over de herkomst van de producten en hoe we deze verwerken tot overheerlijke gerechten en producten.
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws