Veelgestelde vragen

Wij zijn pas net van start en zijn heel erg benieuwd naar mogelijke vragen. Zo kunnen we deze pagina uitbreiden voor toekomstige klanten. Mocht jouw vraag hier niet bij staan, mail ons dan: info@flevo.wpbuild.nl

Wanneer kan ik mij Flevo’s Weelde 3-gangdiner verwachten?
Onze 3-gangendiner wordt eens per 2 maanden bij jou thuisbezorgd. Een week voor levering ontvang je van ons een mail met de exacte dag van levering. Mocht dit niet uitkomen stemmen wij samen een nieuwe datum af.

Hoe lang zijn de producten houdbaar?
Ons 3-gangendiner wordt met lang houdbare producten geleverd. Zo kan je zelf bepalen wanneer jij aan tafel gaat om te genieten.

Wat zit er in het 3-gangendiner?
Je bent natuurlijk hartstikke benieuwd wat er allemaal in je krat zit! Wij laten je dat een week voor levering weten. Waarom? Wij werken alleen maar met seizoen producten. Wanneer het bekend is wat er van het land komt gaat onze chef-kok Peter Lute aan de slag met het 3-gangenmenu en aanvullende seizoensproducten.

Hoe te bereiden?
Alles is eenvoudig te bereiden jij hoeft alleen maar eenvoudig je eigen finishing-touch er aan te geven. Wij maken hiervoor een handige instructievideo voor je. Daar geven wij alles stap voor stap aan en geven we nog leuke weetjes die je zelf aan tafel verder kunt vertellen.

Waar komen de seizoensproducten vandaan?
Al onze producten komen bij lokale boeren en ambachtslieden uit Flevoland.

Hoe zeg ik op?
We zien je natuurlijk niet graag gaan. Mocht je dat toch willen geen probleem.

– Heb je gekozen voor het Vrije Vogel abonnement kan dat iedere 2 maanden stuur ons een mailtje en wij verzorgen de annulering
– Heb je gekozen voor de Vroege Vogel abonnement of de Ambassadeur kan dat jaarlijks stuur ons een mailtje en wij verzorgen de annulering

Je ontvang van ons een bevestigingsmail wanneer je je abonnement hebt stop gezet.

Evenementen
Wij organiseren speciaal voor onze klanten educatieve familie evenementen. Hier laten wij je zien waar onze producten vandaan komen. Je kunt ze hier zien, voelen en ruiken. Onze boeren, ambachtslieden en keukenbrigade vertellen je alles over de herkomst van de producten en hoe we deze verwerken tot overheerlijke gerechten en producten.

Wanneer zijn de evenementen?
Zes keer per jaar organiseren wij evenementen voor families bij onze boeren en ambachtslieden. Wij laten dit altijd samen vallen met wanneer producten van het land komen of wanneer producten klaar zijn. Op die manier kunnen we je alles over de natuur en het verwerkingsproces vertellen. Educatie staat namelijk hoog in het vaandel van Flevo’s Weelde.

Workshops
Flevo’s Weelde wil graag iedereen leren hoe producten beter te begrijpen. Dus hoe groeien groenten, vlees, vis en of wild. Hiervoor organiseren wij excursies, geven we kook workshops, proeverijen en zo veel meer. Op onze evenementenpagina houden we je op de hoogte van wat komen gaat, net als in onze nieuwsbrief. Heb je wellicht een speciaal verzoek? Laat het ons weten via info@flevo.wpbuild.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws